Loading...

HEALING

Til Klub Kosmos medlemmer tilbyder jeg 1-1 healing sessioner til kun 395 kr. (normalpris 1500 kr).

 

Har du brug for healing?

Er du frustreret? Er du vred? Skal du have luft? Slippe skam og skyld? Er du bekymret for fremtiden og har brug for åndelig rådgivning? Hvad end du står og går med, så åbner vi hjertet sammen og tiltrækker alt hvad der er tiltænkt dig i denne healing proces.  

Jeg guider dig med ord, meditation, kort og hjerteåbnende musik - alt efter dit behov - og sammen skaber vi et felt, til den åndelige verden og lader de spirituelle kræfter arbejde igennem os.

Jeg arbejder også meget med humor og glæde i sind og hjerte. - Så er du advaret:) 

Pris for ikke medlemmer: 1500 kr. 75 min. (online 1200 kr). 
Pris for medlemmer af Klub Kosmos = 395 kr.

Book din tid her. 

Meld dig ind i Klub Kosmos her.

Efter sessionen får du muligheden for at få din helt egen guidet meditation der passer til dit tema. 

"Jeg har gennemført flere sessioner med Sander og kan varmt anbefale det. Jeg har gennem vores forløb fået nyt perspektiv på min egen rolle og hvad det er jeg sender ud. Jeg er blevet mere bevidst om at åbne mit hjerte og mærke efter hvad der føles rigtigt for mig. Jeg har også fået ryddet op i gamle forhold og episoder, som har været med til at jeg ikke var klar til at åbne op 100% op. Hele forløbet sluttede af på den skønneste og finest måde, med musik, og en snak om intentioner og kærlighed. Jeg gik der fra med glæde og et åbnet hjerte, klar til at møde kærlighed igen. Så tak til Sander for at støtte, skubbe, komme med indspark, nye vinkler, coache og sidst men ikke mindst spille og synge fra det åbne hjerte❤️" 

- Karina Hjørlunde:

"Livet er en lang rejse... fyldt med indsigt og oplevelser ... det er også sådan jeg har oplevet Sanders healingproces hvor jeg har nydt det forløsende i hans intime kærligheds sange der på smuk poetisk vis har åbnet mit hjerte yderligere og healet gammel sorg og blokeringer I samspil med Sanders personlige meditation til forløsning af mit aktuelle tema føler jeg at jeg nu står med åbent hjerte og en autenticitet til min kærlighed. Tak for dig Sander?"

- Dorthe Walbum 

"Jeg har igennem længere tid og samarbejde med Sander lært at åbne mit hjerte op igen. Og er blevet mindet om at jeg gerne vil kærligheden sådan rigtig. Sander har været fantastisk at snakke med, så tak Sander fordi du den du er og tak fordi du gav mig lysten til at åbne mit hjerte igen". 

- Camilla Rissmøller. 

 

"He heals the brokenhearted and binds up their wounds."

Jesus

 

Kh

Sander